nyborgungdomsraad.dk

Om Grejsen

Grejsen – Ungdommens Hus, er et værested for Nyborgs unge mellem 15 og 25 år. Et værested midt i Nyborg med plads til alle typer, der har lyst til at være en del af et fællesskab, hvor hygge og socialt samvær sættes i højsædet.

Hvornår er huset åbent?

Her kan du melde dig ind i Grejsen

Ungdomshuset holder åbent hver dag mellem kl. 8 og 21. Det er ikke altid at vi har en frivillig i huset, for at komme ind skal man være medlem. For at blive medlem skal du udfylde denne formular, og sende til info@ungdomshus.dk

Du vil modtage en SMS når du er oprettet som medlem. Her vil du selv kunne låse døren op og benytte huset. Du vil desuden modtage et link til vores ordensregler som gælder ved brug af huset.

Du kan som ung også låne ungdomshuset når vi ikke selv  afholder arrangementer,, så hvis du vil holde filmaften med dine venner kan du låne ungdomshuset, I kan lave næsten alt i ungdomshuset! Se månedsoversigt nederst på siden.

I huset vil der løbende foregå forskellige arrangementer, som I kan hjælpe med at nytænke!
Tanken er, at huset og dets aktiviteter skal drives af lysten og ved at tage ansvar og opføre sig anstændigt, og det håber vi på at folk vil være med til.

Din forening eller klub kan også bruge ungdomshuset, kontakt os hvis I vil høre mere!

For kontakt med Ungdomshuset, kan man kontakte den daglige leder, Magnus på magnus@ungdomshus.dk eller tage kontakt til Ungdomsrådet. For at booke ungdomshuset skal du skrive til info@ungdomshus.dk

Alle er velkomne til at kigge forbi huset og få en snak med vores frivillige

Ungdomshuset ligger i Grejsdalen, og har adressen Grejsdalen 28, 5800 Nyborg

Ugeplan Grejsen – Januar

Dag Åbningstider Bookinger* Tider for booking
Mandage 8-21    
Tirsdage 8-21* D&D Klub 16-21
Onsdage 8-21* SIND Ungdom 16-21
Torsdage 8-21    
Fredage 8-21    
Lørdage 8-21    
Søndage 8-21    

Du kan booke ungdomshuset ved at skrive til info@ungdomshus.dk