nyborgungdomsraad.dk

Ungepolitikkens Design

Vinderdesignet er fundet. Ungeudvalget valgte et af de designs som nyborgs unge havde deltaget med, og sammen med kunstnerne bag og en grafisk designer blev forsiden til Nyborg Ungepoliytik udarbejdet. Du kan se det endlige resultat nederst på siden.

Ungdomsrådet har fået til opgave at udforme et layout til den nye ungdomspolitik! 

Derfor har rådet besluttet at lave en konkurrence, hvor unge i Nyborg Kommune har mulighed for at vinde en aften i Ungdomshuset Grejsen med sine venner, med alt inklusivt, ved at sende et bud på politikkens layout. Derudover, bliver det vinderens bud, som bliver præsenteret sammen med Nyborg Kommunes Ungdomspolitik, når den bliver offentliggjort. 

Det du skal gøre er følgende:

  • Forsiden skal henvende sig til unge i Nyborg Kommune, så man ikke er i tvivl om, at politikken er for unge.
  • Hvis du bruger billeder, må de IKKE hentes fra internettet, men skal derimod komme fra dig af
  • Hvis du bruger billeder, hvor der er personer på, skal du skaffe en tilladelse, som du sender til Ungdomsrådet sammen med dit bidrag.

Dit bidrag skal sendes til Nyborg Ungdomsråd på deres facebook side under samme navn eller på mail: konkurrence@nyborgung.dk

Vinder du konkurrencen får du en aften i Ungdomshuset, Grejsen, sammen med dine venner med alt inklusiv*

Hvis du er i tvivl om noget, er du velkommen til at henvende dig til Ungdomsrådet. 

*Op til 5 venner, konkurrencens indhold aftales med Ungdomsrådet efter vinder er fundet. Præmien inkluderer aftensmad og snacks i et begrænset omfang. Dato og tid aftales med ungdomsrådet. Præmie kan ikke ombyttes til kontanter.