Mød medlemmerne

Nyborg Ungdomsråds bestyrelse består af syv medlemmer.

Magnus, Kristine, Kirstine, Joachim, Abdi, Elma og Patrik


Magnus Ahlstrøm, Formand. Mail: ma@nyborgung.dk

Mit navn er Magnus Ahlstrøm, jeg er 19 år gammel og kommer fra Nyborg. Jeg er formand i ungdomsrådet og er mega taknemmelig for den stilling. Jeg har været en del af ungdomsrådet siden 2016 og fortsætter så længe jeg kan. I rådet fokuserer jeg meget på ungeinddragelse i kommunen. Desuden står jeg med en stor del af den daglige ledelse af rådet. Jeg er på sabbat år efter at jeg blev student fra gymnasiet sommeren 2019. Min hverdag består i ungdomsrådsarbejde, og så arbejder jeg for og sammen med unge på 3 andre jobs. Jeg elsker alt ved ungdomsrådet, jeg tror på at man skal engagere sig i det man brænder for, og næsten lige så længe jeg kan huske har det været ting som elevrådsarbejde og unge jeg har brændt for, så ungdomsrådet er skønt for mig. Jeg håber på at komme ind på lærer studiet til vinter og en dag ende med at arbejde med unge.


 

Kristine Aleksandrovietz, Næstformand. Mail: ka@nyborgung.dk

Mit navn er Kristine Aleksandrovietz. Jeg er økonomisk næstformand i Nyborg Ungdomssråd fra 21/02 2020. Jeg er 22 år gammel og kommer fra Ullerslev. I rådet fokuserer jeg på, at der bliver lavet forskellige tiltag og projekter som henviser sig unge. Jeg nyder at arbejde, og jeg har derfor brugt meget tid på at gøre Ungdomsshuset til det, det er i dag! Udover frivilligt arbejde, er jeg ansat i Nyborg Ungdomsskolens fritidstilbud, hvor jeg er sammen med byen 4-5-6 klasser efter skole. Min drøm er at blive optaget på medicin på SDU næste skoleår.


Kirstine Sofie Ingemann Skyggelund, Næstformand. Mail: ks@nyborgung.dk


Joachim Rasmussen, medlem. Mail: jr@nyborgung.dk


Abdi Ahmed, medlem. Mail: aa@nyborgung.dk


Elma Dedic, medlem. Mail: ed@nyborgung.dk


 

Patrik Uggerby, medlem. Mail: pu@nyborgung.dk

Mit navn er Patrik Uggerby jeg er bestyrelsesmedlem i Nyborg ungdomsråd fra 21/02-2020. Jeg er 17 år gammel og jeg er fra Ørbæk. I rådet vil jeg fokusere på de fem skridt i uddannelse samt sundhed og trivsel, jeg har tidligere arbejdet meget med at eleverne på folkeskolerne skal have bedre vilkår. Jeg har været medlem i fælleselevrådet og arbejder dagligt i Netto Ørbæk hvor jeg går højt op i trivsel. Mit uddannelses ønske er at blive skibs kok.